* Timene kan reserveres 6 dager i forveien, dvs fra midnatt 3 dager før.

* Timene kan reserveres og kanselleres inntil 1 time før timen skal starte

OBS! VI HAR AKTIVERT SMS-BEKREFTELSE! Kryss av for dette under navn og telefonnummer i bestillingen.

Oppfordring! Vi har stadig noen som ikke kommer på timer selv om de er påmeldt. Dette er veldig irriterende for våre andre medlemmer som kunne ha fått plassen i istedenfor. Derfor oppfordrer vi dere til å kansellere timen når du vet du ikke kan komme. Inntil en time før kan du kansellere selv på nettet. Er det mindre enn en time igjen kan du ringe Reisa Treningssenter og gi beskjed. Får du ikke svar på 77 21 23 00, kan du prøve 454 99 666.

Er timen du ønsker full? Ta en titt litt senere. Det blir ofte ledig i løpet av samme dag som timen skal gå.

Framgangsmåte: Når du kommer inn i reservasjonsbildet, velger du (haker av i den lille ruta) den eller de timene du skal på ,og trykker "reserver" oppe i høyre hjørnet av bildet (under logoen til NorTrim). Fyll inn navn og mobilnummer (ev. e-post.) Bekreftelse kommer på sms eller e-post alt etter hva du velger. Viktig at du legger inn mobilnummer i tilfelle vi har beskjed til deg før timen.

HER TRYKKER DU FOR: Reservasjoner
 

HER TRYKKER DU FOR: Kansellering

Framgangsmåte: Legg inn referansenummeret du fikk ved bestilling av timen, samt e-post eller telefonnummeret.  Klikk på rødt kryss ved den eller de timene du vil avbestille. Du får spørsmål om du virkelig vil kansellere, og når du har svart "ok" får du beskjed om at avbestillingen er utført. Ta kontakt med oss dersom du ikke får dette til!